Thursday, January 25, 2007

SIMPLU SI ANDRA - FAVORITI LA EUROVISION 2007!





Preselectia pentru semifinalele Eurovision s-a incheiat: din 259 de piese au ramas 24. Cele doua batalii vor avea loc pe 27 ianuarie si 3 ianuarie, in aceasta a doua data va concura piesa "Dracula, my love' - Andra si Simplu, compozitor Marius Moga, Andreianu Eduard, Andrei Maria, autor Marius Moga.

Piesa "Dracula, my love" este cotata drept favorita pe site-ul Televiziunii Romane (unde poate fi vizionat si videoclipul), iar parerile merg de la "excelent" la "singura alegere rezonabila". Anul Acesta Romania este calificata direct in finala Eurovision, gratie locului 4 obtinut de Mihai Traistariu la Atena in 2006.

CRBL a infiintat trupa Simplu in decembrie 2000 in Bucuresti - o trupa de 6 baieti, promotori ai breakdance-ului in Romania, prima de acest gen. Popularitatea si succesul avut la public i-a surprins pana si pe ei. In acest moment trupa Simplu este printre cele mai bine vandute trupe din Romania. Iar o data cu participarea la Eurovision vor fi cunoscuti si peste hotare.

Colaborarea cu Andra, posesoarea celei mai bune voci feminine din muzica romaneasca, a dus la crearea unei piese memorabile, cu mare potential, care imbina versuri in limba engleza cu influente populare romanesti si influente orientale.

Pentru cei curiosi sa asculte piesa sta la dispozitie urmatoarea adresa:

http://www.tvr.ro/eurovision/melodii.php

Wednesday, January 24, 2007

BIG BOUNCE CASTIGA DIN NOU!


Duminica, 20 ianuarie, s-a desfasurat in club Malibu din Bucuresti concursul national de breakdance "Bucharest's Champions Party". Competitia a fost organizata de catre "Living Dance" si a avut doua probe specifice concursurilor de breakdance" 7 to smoke si 2 vs 2.

Ambele probe au fost dominate de catre Big Bounce, trupa impresariata si manageriata de catre CRBL, binecunoscutul membru al trupei Simplu.

La proba 7 to smoke au participat 8 dansatori, care au dansat 30 de minute. Castigatorul probei a fost China de la Big Bounce.

Iar la cea de-a doua proba, 2 vs 2, au participat 24 de trupe, concursul desfasurandu-se in stil piramidal si avandu-i drept castigatori pe Junior si Taz de la Big Bounce.

Monday, January 15, 2007

Concurs


Propunem concurs!

Ne-am gandit sa fim si mai interactivi. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti pe cursuri@bigbounce.ro si sa ne raspundeti la cea mai simpla dintre intrebari:

Care este prima scoala de streetdance si breakdance din Romania?

Adaugati la raspuns, datele personale - nume, adresa, numar de telefon si adresa de email, pentru a fi contactati.

Puteti castiga un abonament pe o luna la Scoala de dans Big Bounce.

Nu mai ramane decat sa aveti putintica rabdare... pe langa un dram de noroc :)

Va urez tuturor bafta!

Friday, January 12, 2007

Trupa Big Bounce


Scoala de dans a fost si inca mai este o rampa de lansare pentru tineri dansatori talentati, dornici nu doar sa isi petrecea timpul liber dansand, ci sa faca din dans o cariera.

Pentru cei care absolvesc cursurile Scolii de dans Big Bounce si trec de examenele organizate la fiecare 3 luni posibilitatile sunt nelimitate!

Un bun exemplu este trupa Big Bounce . In 2004, pe langa Scoala de dans s-a format si trupa cu acelasi nume - Big Bounce . Portofoliul membrilor trupei este impresionant:

Toti membrii trupei au luat parte in spectacolele mai multor artisti romani dintre care mentionam: Simplu, Anda Adam, Morandi, Corina, Gia, Alexandra Ungureanu, Andreea Banica, etc. Au dansat pe cele mai importante scene precum: Callatis, Festivalul
de la Mamaia, Hip-Hop Live Art, Premiile MTV Music Awards Romania, Eurovision, etc.

Atunci cand vine vorba de concursuri - Big Bounce nu s-a lasat mai prejos adunand in doi ani de la formare premii la 9 concursuri nationale si 2 premii la competitii internationale de streetdance si breakdance. De fiecare data trupa a urcat pe podium, a dansat si a cucerit publicul si juriul adunand pana in prezent aproximativ 6 clasari pe locul intai pe langa celelalte premii castigate.

Dansul inseamna dedicare, informare, efort, ocazional oase rupte, dar cel mai important o atitudine de invingator.

Motto-ul Big Bounce este:
ONLY THE STRONG SURVIVE!
iar membrii trupei il traiesc in fiecare zi!






Wednesday, January 10, 2007

Antrenamente la Scoala Big Bounce

Ne-am hotarat sa va impartasim mai multe.
Vrem sa aveti ocazia sa vedeti cum se desfasoara un antrenament in Scoala Big Bounce.
Nu un antrenament obisnuit, ci unul ceva mai altfel.
Mai jos veti gasi poze facute la unul dintre antrenamentele trupei Big Bounce inainte de competitia de Streetdance din Serbia.
La antrenamente au mai luat parte, pe langa, membri ai trupei Big Bounce si CRBL impreuna cu Alex "Yamasha".
Pozele vorbesc de la sine - multa munca si pasiune pe masura. Dovada ca dansul este extenuant si ca cere sa dai tot ce-ai mai bun din tine.
Rezultatele se vad - la competitia de Streetdance din Serbia trupa Big Bounce, CRBL si Alex au ocupat locul al 2-lea.

Enjoy!

Prezent

Anul 2007 a inceput bine pentru noi.
Nu mai avem o singura sala in care se desfasoara cursurile de dans.
Noul sediu din Calea Serban Voda 95-101 vine la pachet cu doua sali de calitate vizibil superioara - locatii mai luminoase, spatii mai mari, visul oricarui dansator!

Ca sa va convingeti singuri cel mai bine ne vizitati. Dar am sa va ofer si un preview.

Mai jos - una din salile Scolii de dans Big Bounce


De unde venim

Istoria Big Bounce incepe in 2004.
CRBL, binecunoscutul membru al trupei Simplu, si-a spus ca este timpul sa mai faca inca un pas pentru popularizarea culturii Hip Hop in Romania.
Breakdance-ul era deja unul dintre cele mai iubite si practicate stiluri de dans din tara noastra, insa nu exista nici un loc unde sa se intalneasca tinerii dornici sa invete breakdance la nivel profesionist.
CRBL si-a pus in aplicare planul si curand s-a nascut prima scoala de streetdance si breakdance din Romania. La inceput intr-un spatiu modest, dar mereu deschis pentru a-si primi elevii, cu un instructor talentat, Scoala Big Bounce a fost inca de la fondare, o inovatie.

Unde ne gasiti

Abia ne-am instalat in noul sediu din

Calea Serban Voda nr. 95-101, in cadul SANCOMPLEX,
sector 4, Bucuresti

Cei care vor sa ne gaseasca telefonic sunt rugati sa sune la 0751 074 812 unde vor primi raspuns la orice intrebare pe care o au legata de cursurile Scolii Big Bounce.

Mai multe informatii se gasesc si pe www.bigbounce.ro

Scoala Big Bounce

Sa incepem cu motivul pentru care a luat fiinta acest blog.
Ne-am gandit ca - avem o scoala de dans, cum o promovam?
Raspunsul firesc a fost sa folosim cel mai bun mod de comunicare. Sa ne aliniem timpului in care ne aflam si sa luam internetul drept aliat.
Blogul este cea mai moderna, proaspata si interactiva modalitate de a ajunge la toti cei care vor sa se informeze, distreze sau chiar sa-si schimbe modul de viata.
Suntem o echipa tanara si suntem mai mult decat dornici de a va introduce intr-o lume noua pentru multi, dar nu pentru toti dintre voi - lumea Streetdance si Breakdance.

Ramaneti alaturi de noi!
 
Toner