Wednesday, February 14, 2007

Simplu, Andra si Marius Moga multumesc fanilor pentru sustinere!


Termenul pentru rezolvarea contestatiei depuse de catre Marius Moga a trecut, iar decizia TVR este neschimbata - Simplu si Andra raman in afara finalei. Dupa desfasurarea celei de-a doua semifinale (in care a fost pe primul loc in preferintele publicului), piesa “Dracula, my love” a fost eliminata din concurs, sub acuzatia de nerespectare a regulamentului Eurovision.

A urmat o contestatie depusa de Marius Moga, in calitate de autor al piesei, in care se cerea re-evaluarea piesei de catre o noua comisie. In paralel, sustinatorii piesei au creat si semnat o petitie on-line prin care au cerut ca “Dracula, my love” sa reintre in concurs. Pana la anuntarea rezultatului contestatiei, aceasta petitie stransese peste 12 000 de voturi.

Cu toate acestea, comisia TVR a decis sa nu dea satisfactie sustinatorilor infocati ai piesei: favoritii publicului celei de-a doua semifinale nu vor concura in finala. Si totusi, pe forumul TVR piesa este inca sustinuta de catre fani – dupa ce a primit 11 000 de voturi prin sistemul tele-votting, in primul sfert de ora al celei de-a doua semifinale, care s-a desfasurat in data de 3 ianuarie.

Marius Moga, Andra si trupa Simplu doresc sa multumeasca fanilor care i-au sustinut prin semnarea petitiei, prin activitatea de pe forumul TVR, prin voturile pentru cea de-a doua semifinala – atat cele de pe internet, cat si cele exprimate prin SMS. Desi nu s-a materializat intr-o participare la Eurovisionul international, aceasta sustinere conteaza foarte mult pentru artisti.

Marius Moga, Simplu si Andra isi vor arata aprecierea fata de eforturile fanilor si prin lansarea, in viitorul apropiat, a unui clip care sa insoteasca piesa “Dracula, my love”.

No comments:

 
Toner