Thursday, January 25, 2007

SIMPLU SI ANDRA - FAVORITI LA EUROVISION 2007!





Preselectia pentru semifinalele Eurovision s-a incheiat: din 259 de piese au ramas 24. Cele doua batalii vor avea loc pe 27 ianuarie si 3 ianuarie, in aceasta a doua data va concura piesa "Dracula, my love' - Andra si Simplu, compozitor Marius Moga, Andreianu Eduard, Andrei Maria, autor Marius Moga.

Piesa "Dracula, my love" este cotata drept favorita pe site-ul Televiziunii Romane (unde poate fi vizionat si videoclipul), iar parerile merg de la "excelent" la "singura alegere rezonabila". Anul Acesta Romania este calificata direct in finala Eurovision, gratie locului 4 obtinut de Mihai Traistariu la Atena in 2006.

CRBL a infiintat trupa Simplu in decembrie 2000 in Bucuresti - o trupa de 6 baieti, promotori ai breakdance-ului in Romania, prima de acest gen. Popularitatea si succesul avut la public i-a surprins pana si pe ei. In acest moment trupa Simplu este printre cele mai bine vandute trupe din Romania. Iar o data cu participarea la Eurovision vor fi cunoscuti si peste hotare.

Colaborarea cu Andra, posesoarea celei mai bune voci feminine din muzica romaneasca, a dus la crearea unei piese memorabile, cu mare potential, care imbina versuri in limba engleza cu influente populare romanesti si influente orientale.

Pentru cei curiosi sa asculte piesa sta la dispozitie urmatoarea adresa:

http://www.tvr.ro/eurovision/melodii.php

1 comment:

jo said...

am ascultat melodia si(cel putin asta e parerea mea)mi se pare cea mai tare.si ideea cu folclorul a fost absolut geniala,ce sa mai zic...nu mai zic nimic, asta e, sper sa castige(totul, inclusiv in helsinki)

 
Toner