Friday, January 12, 2007

Trupa Big Bounce


Scoala de dans a fost si inca mai este o rampa de lansare pentru tineri dansatori talentati, dornici nu doar sa isi petrecea timpul liber dansand, ci sa faca din dans o cariera.

Pentru cei care absolvesc cursurile Scolii de dans Big Bounce si trec de examenele organizate la fiecare 3 luni posibilitatile sunt nelimitate!

Un bun exemplu este trupa Big Bounce . In 2004, pe langa Scoala de dans s-a format si trupa cu acelasi nume - Big Bounce . Portofoliul membrilor trupei este impresionant:

Toti membrii trupei au luat parte in spectacolele mai multor artisti romani dintre care mentionam: Simplu, Anda Adam, Morandi, Corina, Gia, Alexandra Ungureanu, Andreea Banica, etc. Au dansat pe cele mai importante scene precum: Callatis, Festivalul
de la Mamaia, Hip-Hop Live Art, Premiile MTV Music Awards Romania, Eurovision, etc.

Atunci cand vine vorba de concursuri - Big Bounce nu s-a lasat mai prejos adunand in doi ani de la formare premii la 9 concursuri nationale si 2 premii la competitii internationale de streetdance si breakdance. De fiecare data trupa a urcat pe podium, a dansat si a cucerit publicul si juriul adunand pana in prezent aproximativ 6 clasari pe locul intai pe langa celelalte premii castigate.

Dansul inseamna dedicare, informare, efort, ocazional oase rupte, dar cel mai important o atitudine de invingator.

Motto-ul Big Bounce este:
ONLY THE STRONG SURVIVE!
iar membrii trupei il traiesc in fiecare zi!






No comments:

 
Toner