Friday, May 25, 2007

CASTING DANSATORI LA CRBL!

Firma de casting a lui CRBL, Black Film, organizeaza un casting pentru dansatori Latino - persoane dinamice si talentate, care doresc sa se implice in proiecte cat mai variate

Dansurile care isi au radacinile in America Latina sunt senzuale si pasionale - partenerii danseaza intr-o stransa imbratisare, iar televiziunile care cenzurau miscarile lui Elvis de la brau in jos cu greu ar putea fi convinse sa le difuzeze.

Influentele lor nu tin cont de granite sau de perioade de timp. Tocmai acest lucru a stat la originea proiectului intiat ce CRBL - el doreste sa stranga laolalta stiluri cat mai variate de dans, pentru diverse evenimente.

Faptul ca el a dansat timp de 5 ani la Teatrul de Estrada din Pitesti, precum si cel mai recent spectacol de dans contemporan in care joaca sunt o dovada a atasamentului sau pentru dans, indiferent de gen.

Cha cha cha, Rumba, Samba, Salsa, Mambo, Merengue, Bachata, Cumbia, Bolero - daca aceste nume nu-ti sunt necunoscute, inseamna ca esti omul pe care-l cautam! Fa-ne o vizita in Calea Serban Voda, nr 95-101, in cadrul Sancomplex, la demisol. Nu dureaza mai mult de 5 minute, si este gratuit.

2 comments:

Lady Ro said...

de ce nu deschideti scoli si in alte orase?eu sunt din Galati si caut cu disperare o scoala de dans hip hop!

OnePop said...

Si eu sunt din galati. mutat in bucuresti si te anunt ca ai Stance-ul in Galati. si scoala de dans Fantastic Dance School unde poti face toate stiurile de dans.pupii.

 
Toner