Wednesday, May 23, 2007

Scoala Big Bounce reincepe cursurile de breakdance!



Incepand din data de 27 mai 2007, in fiecare duminica de la ora 16:00, in cadrul programului scolii de dans Big Bounce vor reintra cursurile de breakdance.

Cursurile se adreseaza celor pasionati si doritori sa invete breakdance - cel mai cunoscut dintre stiluri de dans hip-hop si un element de baza al culturii de strada.

Break-dance este unul dintre cele patru elemente ale Hip-Hop-ului, pe langa MC, DJ si graffiti. Implica un amalgam de numeroase si diferite practici aerobice. Este un stil care imprumuta dintr-o varietate de forme, miscari si manevre, multe derivate din artele martiale (in special din Capoeira), gimnastica si dansuri funk. Lista miscarilor prezente in break-dance este foarte mare si fiecare necesita multa practica si disciplina pentru a fi performate.

De la crearea sa, acest stil de dans a oferit culturii tinerilor o alternativa la gastile de strada violente. Astazi, cultura break-dance este o remarcabila disciplina situata undeva intre cea a dansatorilor si a atletilor. Avand in vedere ca se bazeaza pe abilitati coregrafice, cultura breakdance este de obicei lipsita de obisnuitele granite legate de sex, rasa si varsta, intalnite in alte subculturi, si a ajuns sa fie acceptata la nivel mondial.

Cursurile de breakdance au reintrat in programul scolii Big Bounce din dorinta lui C.R.B.L. El a fondat trupa Simplu - care a inceput ca o trupa de 6 baieti, promotori ai breakdance-ului in Romania - prima de acest gen.

Pe toti cei dornici sa danseze breakdance ii asteptam la scoala Big Bounce!
Locatia ramane aceeasi: Calea Serban Voda nr 95-101, in cadrul SANCOMPLEX.
Pentru mai multe informatii ne gasiti la numarul de telefon 0751.074.812 sau 031.805.59.70.

1 comment:

raresh said...

si eu dansez de cativa ani...tot breakdance si streetdance..am si o trupa..dar nu avem unde sa ne afirmam...ne puteti ajuta?B-Boy Raresh

 
Toner