Tuesday, May 22, 2007

CRBL si-a gasit dovada!


Cu ocazia Premiilor MTV Romania, care s-au desfasurat pe data de 10 mai 2007, in Sibiu, CRBL, membrul trupei Simplu s-a ales cu inca ceva pe langa cele doua premii castigate alaturi de trupa.

Se poate spune ca Sibiul i-a purtat ghinion. El a fost oprit de catre politisti pe DN1, in apropiere de localitatea Saliste in timp ce conducea cu viteza de 94 kilometri la ora. Din nefericire pentru cantaret s-a ales cu o amenda, insa s-a ivit, cu acea ocazie si o neintelegere pe care presa s-a grabit sa o speculeze.

Anul trecut, in luna octombrie, CRBL a fost implicat intr-un accident in urma caruia i-a fost retinut permisul de conducere in vederea suspendarii. I-a fost imediat eliberata o dovada, care a fost prelungita la fiecare 3 luni de la accident.

Neintelegerea a aparut in momentul in care CRBL nu a avut asupra sa dovada atunci cand a fost tras pe dreapta de catre politistii sibieni. Ceea ce s-a aflat ulterior este ca respectivul document este inca valabil si in nici un caz nu s-a pus problema incheierii unui dosar penal pe numele artistului.

1 comment:

mandadaniel2003 said...

este frumos si interesant blogul tau.
poti sal vezi si u pe al meu poate te ajuta cu ceva
http://mandadaniel2003.blogspot.com/

 
Toner